|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
| Yazar |
Mesaj |
|
|
Mesaj Başlığı: İsteğin nedir? Gönderilme zamanı: 12 Oca Sal 2010, 4:17 |
|
Kayıt: 26 Ağu Cum 2005, 18:23 Mesajlar: 3500 Konum: MERKEZ
|
|
Çok olmasa da durağan bir 2009 yılını geride bıraktık. 2010 yılında bize ayrılan alanda mantıklı isteklerin belki de hayata geçicek var mı bi isteğin ey kullanıcı
_________________ sormaz ki bilsin , sorsa bilirdi, bilmez ki sorsun , bilse sorardı...
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 12 Oca Sal 2010, 9:46 |
|
Kayıt: 16 Eyl Pzr 2007, 20:42 Mesajlar: 2380 Konum: SamsunTeksaS
|
|
yetkililerden daha duyarlı olmalarını istiyorum tüm kardeşlerim adına !
herkes birşey soruyor ama yetkililerden cevap çok geç geliyor. (yada gelmiyor) örnek: polar meselesi.
bu konuda biraz daha dikkatli olursanız kendi adıma çok sevinirim. geri kalan kısımda bi sıkıntımız yok allaha çok şükür. biz bir aileyiz herkes bunu çok iyi bilsin !
başka bir istek olarak da bende moderatörlük istiyorum !
_________________ BuRSaMSuN
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 19 Oca Sal 2010, 13:35 |
|
Kayıt: 07 May Pzt 2007, 15:07 Mesajlar: 1863 Konum: Ütopya
|
|
BaÅŸka istekleri olan yok heralde?
_________________ Koyduk Ulan!
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 19 Oca Sal 2010, 15:23 |
|
Kayıt: 17 Oca Prş 2008, 21:03 Mesajlar: 1838 Konum: TeLeFeRiK
|
|
Herşey Çok iyi gidiyor Sitede Bir sorun Huzursuzluk yaratacak bir kullanıcı veya bir ihtiyaç olduğuna inanmıyorum ümit abinin dediği gibi bazı sorularımızın cevabını geç alıyoruz yada alamıyoruz Örnek: Polar meselesi hala açıklığa kavuşmayan bir mesele.
_________________ |SADECE BURSASPOR|
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 07 Şub Pzr 2010, 22:49 |
|
|
|
|
abi ben manisadan berk ben bi tane bursa spor kaşkolu almak istiorum nasıl alabilirm bana yardımcı olur musunuz
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 09 Şub Sal 2010, 17:18 |
|
|
|
|
bencede doğru bir yaklaşım. pankartların ne kadar etkileyici ve tetikleyici olduğuna kimse karşı değildir herhalde. güzel bir fikir. değerlendirilmesi lazım. zaman geçiyor maç yaklaşıyor...
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 09 Şub Sal 2010, 21:10 |
|
 |
| teksas.org |
 |
|
|
ABİCİM SELAM ADIM MUHAMMED NASILSIN İŞALAH İYİSİNDİR ABİCİM BENİM SENDEN Bİ KONUDA BANA YARDIMICI OLMANI İSTİYORUM.ABİ BEN MUŞTA OTURUYORUM 95 DOĞUMLUYUM BURSASPORUN 2010 DAKİ SEÇMELERİ NEZAMN VE NERDE ABAN Bİ CVP YAZARSAN SEVİNİRİM EĞER SEÇİLİRSEM BURSDA KALACAM SAYGILAR.....
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 10 Şub Çrş 2010, 1:56 |
|
|
|
bencede doğru bir yaklaşım. pankartların ne kadar etkileyici ve tetikleyici olduğuna kimse karşı değildir herhalde. güzel bir fikir. değerlendirilmesi lazım. zaman geçiyor maç yaklaşıyor...
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
|
Mesaj Başlığı: Re: Gönderilme zamanı: 10 Şub Çrş 2010, 1:56 |
|
|
Misafir yazdı: bencede doğru bir yaklaşım. pankartların ne kadar etkileyici ve tetikleyici olduğuna kimse karşı değildir herhalde. güzel bir fikir. değerlendirilmesi lazım. zaman geçiyor maç yaklaşıyor... bunu ben yazmıştım neden misafir olarak çıkmış anlamadım..
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 10 Şub Çrş 2010, 1:59 |
|
 |
| teksas.org |
 |
|
|
biz yazıyoruz ama dinleyen kimse yokki yetkili kişilerin haber vermesini bekliyoruz arkadaşlar pankart istiyoruz
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 12 Şub Cum 2010, 11:39 |
|
Kayıt: 26 Ağu Cum 2005, 18:23 Mesajlar: 3500 Konum: MERKEZ
|
|
Pankartıda biz yapalım onu mu diyosun?
_________________ sormaz ki bilsin , sorsa bilirdi, bilmez ki sorsun , bilse sorardı...
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
|
Mesaj Başlığı: Re: İsteğin nedir? Gönderilme zamanı: 13 Şub Cmt 2010, 13:51 |
|
Kayıt: 04 Eki Pzr 2009, 23:41 Mesajlar: 318 Konum: Curva Sud!
|
İsteğim mi? Birinci isteğim, haber başlıkları altında yorum yaptığımız bölümün sisteminin değiştirilmesi. Cümle içerisine harf dahi ekletmiyor, nokta koymazsak kesinlikle büyük harfle başlatmıyor. İkinci isteğim, aşağıda "Yazıcıdan yazılı açıklama" haberine yorum yapan şerefsiz gibilerinin, yorumlarını kontrol etmeden yayınlanmaması. Eğer yorum sistemi bunları otomatik yayınlıyorsa, onunda değiştirilmesi.  Sürekli müdahalede bulunacak yetkililer forumda bulunmalılar.
_________________ İ N A D I N A T E K S A S
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 13 Şub Cmt 2010, 14:17 |
|
Kayıt: 07 May Pzt 2007, 15:07 Mesajlar: 1863 Konum: Ütopya
|
Çok fazla yorum olduğunda gözden kaçanlar oluyo dikkat etmeye çalışıyoruz baya üstüne düştüğümüz bir konu dahada dikkatli olucağımızdan emin olabilirsiniz. Alıntı: Cümle içerisine harf dahi ekletmiyor, nokta koymazsak kesinlikle büyük harfle başlatmıyor. Bana sorarsan bu güzel bir uygulamadır.Yazılarda bütünlük oluyo hepsi büyük harfle yazmayı önlüyoruz vs.
_________________ Koyduk Ulan!
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 13 Şub Cmt 2010, 16:02 |
|
Kayıt: 04 Eki Pzr 2009, 23:41 Mesajlar: 318 Konum: Curva Sud!
|
|
Anıl, dilbilgisi kurallarına aykırı bir formu kabulmu edelim? Tamamı büyük harfle yazılan paragraflara bende karşıyım. Tamamen acemiliği temsil ediyor. Ancak isteğime bu şekilde cevap veren sana şunu sorarlar: Edilen küfürü engelledin veya sildin de, büyük harfmi sorun oldu?
_________________ İ N A D I N A T E K S A S
|
|
| Başa Dön |
|
 |
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|